Hoe is het idee van een homeparty ontstaan?

LadyPippa
En alle krediet gaat naar … Eerlijk? Een vriendin van mij. Een goeie maand geleden werden wij met ons gezin uitgenodigd op een verjaardagsfeest van een goeie vriendin. Zij is daarbovenop helemaal into “LadyPippa”. Wat zou je graag willen voor je verjaardag? Eén duidelijk antwoord op de vraag die wel verschillende keren werd gesteld: “een bon om te shoppen bij LadyPippa”. Een paar dagen voor het feest stelde ze mij de vraag: “Zou je het niet zien zitten om eens heel je collectie mee te brengen en uit te zetten bij mij thuis voor je verjaardag”? We zijn hoofdzakelijk met dames en er zijn er zeker meer dan tien. Wie weet doe je een goeie verkoop en dan nog maak je geweldige reclame er bovenop. Weet je … eigenlijk stelde ze mij wel een hele goeie vraag. De hele collectie naar ergens verplaatsen is geen zo’n simpele opdracht. Ik moet dit als zaakvoerder doordacht aanpakken. Toch heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om het te proberen. En, amaai, wat een succes was dat! Geweldige, positieve reacties. Blije gezichten. Meiden onder elkaar die plezier hebben. Elkaar kledingstukken aanprijzen, passen, advies geven … Zo is het idee ontstaan en heb ik de smaak te pakken. Dus, wil jij ook zo’n toffe avond beleven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met LadyPippa! 
Retro-LadyPippa-Homeparty-Kleding-Webshop-Boetiek-Online