Wie ben ikLadyPippa
Wie ben ik

Wie is LadyPippa?

Een retro boetiek webshop.

Graag zou ik mezelf eventjes willen voorstellen. Ik ben Sylvie, geboren op 19 juni 1987. Samen met mijn vriend Randy heb ik een dochtertje Pippa, geboren op 24 oktober 2017. Deze webshop is letterlijk mijn kindje, mijn baby. De naam verwijst namelijk naar mijn dochtertje. Ik zocht iets persoonlijks. De naam van mijn dochter staat trouwens in inkt vereeuwigd op mijn linker bovenarm. Sinds de komst van mijn dochter droom ik van iets puur voor mezelf. Ik begon na te denken over andere opties. Wat wil ik echt graag doen. Het antwoord is geworden: “een eigen online boetiek starten.” Meer specifiek gericht op retrostijl, aangezien ik zelf enorm hou van een niet alledaagse stijl en al zeker in mijn vrije tijd. Terwijl ik nu nog aan het werken ben met mijn bachelordiploma secundair onderwijs als administratief medewerker op een school, ben ik begonnen met mijn droom…
Wie ben ik